INK BOTTLE MAG L7160/7180 70ML

INK BOTTLE MAG L7160/7180 70ML



12,67 € +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Epson 106 EcoTank Magenta ink bottle, Original, Cerneală pe bază de pigment, Magenta, Epson, - EcoTank ET-7750 - EcoTank ET-7700, 1 buc.

Cantitate
Non disponibile


 

 

 

Resi entro 14 giorni

 

 

Sicurezza dei dati raccolti e trattati

 

ISO 9001:2015 / SR EN ISO 9001:2015

Tipărire foto de calitate superioară
Printați fotografii de calitate superioară care pot rezista până la 300 de ani într-un album foto1, cu această gamă de cerneluri cu cinci culori, cu o cerneală fotografică neagră. De la producerea de fotografii lucioase excepționale la documentele zilnice, această gamă de cerneluri vă va oferi rezultate de înaltă calitate atunci când este utilizată cu imprimantele EcoTank corespunzătoare.

Descătușați-vă creativitatea
Tipăriți-vă fotografiile cu această gamă de cerneluri, fără să vă faceți griji cu privire costuri. De la primul set de cerneluri furnizat împreună cu o imprimantă EcoTank, veți avea suficientă cerneală pentru a imprima până la 3.400 de fotografii (10x15 cm)2.

Concepută special pentru a fi ușor de utilizat
Recipientele de cerneală Epson se utilizează mai ușor ca niciodată datorită designului de ultimă generație. Recipientele reproiectate asigură reîncărcări fără probleme și permit introducerea corectă a culorilor în rezervoarele corespunzătoare.

Articol original
Beneficiați de imprimare fiabilă și fără bătăi de cap cu cernelurile originale Epson. Investim în cercetări extinse, unități de producție cu tehnologie superioară și supunem articolele unor teste riguroase, pentru a vă oferi produse de cea mai bună calitate.

Epson 106 EcoTank Magenta ink bottle. Tipul: Original, Tip cerneală: Cerneală pe bază de pigment, Culori de imprimare: Magenta. Lăţime de ambalaj: 58 milimetri, Adâncimea de ambalaj: 175 milimetri, Înălţime de ambalaj: 58 milimetri. Cantitate per palet: 1950 buc., Master lăţime cutie de carton: 32 cm, Lungime ambalaj principal: 48 cm
EPSON
T00R340

Fisa tehnica

Tipul
Original
Culori de imprimare
Magenta
Compatibilitate de marca
Epson
Cantitate per ambalaj
1 buc.
Tip cerneală
Cerneală pe bază de pigment

Referinte specifice

Avete usato questo prodotto?
Nessun commento trovato