Cuptor incorporabil Hansa X-Type BOEIS697620, Electric, 60 cm, 77 l, 12 moduri de preparare, SoftSteam, Inox



151,82 € +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate

Cuptor incorporabil Hansa X-Type BOEIS697620, Electric, 60 cm, 77 l, 12 moduri de preparare, SoftSteam, Inox

Cantitate
Non disponibile


 

 

 

Resi entro 14 giorni

 

 

Sicurezza dei dati raccolti e trattati

 

ISO 9001:2015 / SR EN ISO 9001:2015

Descriere

Hansa face parte din Grupul Amica, producator european de aparate electrocasnice cu activitate in peste 50 de tari. Prin oferta noastra de produse moderne si cu tehnologii de ultima generatie, transformam experienta zilnica a gatitului intr-o bucurie permanenta.

Hansa este o marca europeana de aparate electrocasnice de renume, prezenta in peste 20 de tari, aflandu-se in topul preferintelor clientilor din Europa de Est. Cei aproximativ 70 de ani de experienta in productia de aparate electrocasnice ne-au permis sa dezvoltam o gama vasta si variata de aparate care sa satisfaca cerintele de design si tehnologie ale milioanelor de clienti.

Aparatele oferite de Hansa contribuie la crearea unui mediu placut si primitor in bucatarie. Tehnologia inovatoare a aparatelor noastre modernizeaza si revolutioneaza orice bucatarie. Aspectul rafinat al produselor noastre se datoreaza nu doar designului unic, ci, mai ales, materialelor de inalta calitate utilizate si atentiei oferite fiecarui detaliu. Recunoasterea calitatii si increderea clientilor nostri reprezinta pentru noi cele mai importante aspecte. Iar noi raspundem cerintelor acestora cautand in permanenta solutii noi si inovatoare pentru a face activitatile de zi cu zi mai usoare si mai placute.

Hansa, reteta bucatariei perfecte!

Steam Cleaning

Datorita structurii deosebit de netede a suprafetei emailate, curatarea se realizeaza rapid, usor si eficient. Nu trebuie decat sa turnati o jumatate de litru de apa in tava pentru copt, sa o introduceti in cuptor, sa setati temperatura la 50 °C in modul conventional si durata la 30 de minute. Alternativ, turnati apa si activati de pe afisaj functia de curatare. Odata ce aburul a patruns in interiorul reziduurilor de pe peretii cuptorului si le-a inmuiat, le puteti sterge cu o laveta umeda sau cu un burete pentru a obtine o suprafata stralucitoare, fara urme de murdarie.

 

Cool front (3 geamuri)

Cu siguranta v-ati ars mainile accidental atingand usa fierbinte a cuptorului. Acest lucru nu se va mai intampla daca optati sa va dotati bucataria cu un cuptor Hansa. Usa cuptorului este dotata cu 3 geamuri – geamul interior reflecta caldura, prevenind incalzirea excesiva a geamului exterior. Garanteaza siguranta in bucatarie a tuturor membrilor familiei dumneavoastra.

 

Child Lock

Impiedica pornirea aparatului de catre copii, ceea ce inseamna ca dumneavoastra si familia dumneavoastra nu mai sunteti supusi riscului de arsuri. De asemenea, sistemul Child Lock previne pornirea plitei de catre copii in timp ce aparatul este in functiune.

 

Specificatii

Caracteristici generale

Tip cuptor Standard

Tip alimentare Electric

Design Clasic

Tip inchidere usa Standard

Tip panou de comanda Mecanic

Material usa Sticla

Deschidere usa Verticala

Clasa energetica A

Capacitate (L) 77

Numar functii 12

Mod incalzire Incalzire de jos, Incalzire de sus, Incalzire sus-jos

Functii Preincalzire in 3 min., Functie ECO, Iluminare standard, Sine laterale, Programator Tc

Dimensiuni (L x A x H) 59.5 x 57.5 x 59.5 cm

Dimensiuni spatiu incastrare 56 x 56 x 59.5 cm

Rezistenta superioara 900 W

Rezistenta inferioara 1100 W

Rezistenta circulara 2100 W

Supergrill 1500 W

Putere 3600 W

Tensiune de alimentare 220-240 V

Accesorii incluse 1 x Tava plata, 1 x Tava adanca, 1 x Raft deshidratare

Culoare Inox

Material cuptor Metal

Material interior Email

Hansa
BOEIS697620

Referinte specifice

Avete usato questo prodotto?
Nessun commento trovato