Frigider cu 2 usi Toshiba, NoFrost, 608L net, compresor inverter, display digital touch, icemaker, antibacteria Ag+, Usi sticla design black



932,43 € +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate
Frigider cu 2 usi Toshiba, NoFrost, 608L net, compresor inverter, display digital touch, icemaker, antibacteria Ag+, Usi sticla design black
Cantitate
Non disponibile


 

 

 

Resi entro 14 giorni

 

 

Sicurezza dei dati raccolti e trattati

 

ISO 9001:2015 / SR EN ISO 9001:2015

Descriere

De peste 140 ani brandul Toshiba este alaturi de consumatori pentru a imbunatati calitatea vietii de zi cu zi. Cercetarea continua si atentia sporita pentru fiecare detaliu, fac din aparatele frigorifice Toshiba piese de design si referinte tehnologice in utilizarea zilnica.

Inverter/Eficienta energetica

Tehnologia A++ utilizata maximizeaza eficienta si economiseste energie semnificativa. Puterea invertorului variaza in functie de utilizare (zi/noapte) si capacitatea de incarcare. Temperatura este, de asemenea, mult mai constanta deoarece exista fluctuatii mai putine.

 

Anti-Bacteria Crisper (Ag+)

Compartimentul cu tehnologia Ag+ restrictioneaza cresterea bacteriilor, mentinand alimentele proaspete pentru o perioada mult mai indelungata.

 

DUO Hybrid deodorizer system

Exista 2 catalizatori: tip SN + tip Ag si A. Fiecare catalizator descomopune un tip diferit de miros, in timp ce ionul Ag limiteaza cresterea bacteriilor, creandu-se un sistem perfect de oxigenare si dezodorizare in interiorul frigiderului.

 

Electronic touch panel

Designul elegant al panoului tactil permite trecerea de la modul normal, ECO sau congelare rapida doar printr-o simpla atingere.

 

Ultra Fresh Cooling

Optiunea de racire ultra-rapida face ca alimentele sa isi pastreze aroma autentica si previne crearea bacteriilor din cauza mirosurilor, mentinand compartimentul igienic si curat pentru siguranta sporita. Mancarea pastrata la temperatura mai scazuta (-3°C) poate fi pastrata si pana la o saptamana fara a fi nevoie de congelare.

 

Ice Twist

Bucurati-va de cuburi de gheata oricand: trebuie doar sa rasuciti tava de preparare a acestora si sa le depozitati in cutia incorporata.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Nivel de zgomot (dB) 33 dB

Clasa energetica A++

Capacitate (L) 608

Tehnologii Ultra Fresh Cooling, Sistem de purificare DUO Hybrid, Compartiment anti-bacterii (Ag+)

Functii Mod ECO, Congelare rapida

Dimensiuni (L x A x H) 80 x 73.9 x 184.8 cm

Clasa climatica T

Culoare Negru

Garantie: 24 luni

Frigider

Volum net frigider (L) 445

Sistem de racire frigider No Frost Da

Congelator

Sistem de racire congelator No Frost Da

Volum net congelator (L) 163

TOSHIBA
GR-RT820PGJ-XK

Fisa tehnica

Garantie
3 ani

Referinte specifice

Avete usato questo prodotto?
Nessun commento trovato