Laptop A40-J-10W i7 16GB 512GB 14FHD W10



855,63 € +TVA
Pret negociabil in functie de cantitate
Laptop A40-J-10W i7 16GB 512GB 14FHD W10
Cantitate
Non disponibile


 

 

 

Resi entro 14 giorni

 

 

Sicurezza dei dati raccolti e trattati

 

ISO 9001:2015 / SR EN ISO 9001:2015

Îmbrățișați munca mobilă cu încredere

Forță de muncă flexibilă sau forță de muncă sigură? Cu Tecra A40, le primești pe ambele. Protejează utilizatorii împotriva amenințărilor privind datele, dispozitivele și identitatea datorită BIOS-ului proprietar Dynabook, a dTPM 2.0, a unui slot opțional pentru carduri inteligente și a criptării de nivel enterprise, plus autentificarea cu amprentă și fețe Windows Hello. Îndeplinește chiar și cerințele Microsoft Secured-core PC. Între timp, gestionabilitatea este în prim-plan - indiferent dacă Tecra A40 este la birou sau la distanță. Cu atât de mult ADN împărtășit între A40 și fratele său de 15 inchi, Tecra A50, flotele mixte pot fi gestionate cu ușurință.

Îmbrățișați munca mobilă cu încredere

Construit pentru a performa

La birou, acasă sau în deplasare, Tecra A40 vă ajută să lucrați rapid. Combină cele mai recente procesoare Intel® Core™ de a 11-a generație de 28 W și grafică până la Intel® Iris® Xe cu unități SSD rapide și până la 32 GB de RAM DDR4 în două sloturi complet configurabile. Și le stoarce fiecare gram de performanță, datorită sistemului său de răcire cu două ventilatoare proiectat de Dynabook, care rămâne silențios chiar și sub sarcină. Toată această capacitate nu compromite nici durata de viață a bateriei - bateria sa de 53Wh oferă peste 9,5 ore de utilizare la o încărcare* și se reîncarcă la 40% din capacitatea în doar 30 de minute.

*măsurat cu Mobile Mark™ 2014. Mobile Mark este o marcă comercială a Business Applications Performance Corporation

Construit pentru a performa

Confort pe tot parcursul zilei, stil mereu activ

Profesioniștii moderni vor fi mândri să poarte Tecra A40 în jur. Cadrele subțiri au ca rezultat o amprentă compactă, dar dispozitivul încorporează totuși o tastatură mare cu iluminare din spate, cu o senzație excelentă de tastare și un touchpad spațios. Ecranul său IPS anti-orbire de 14 inchi cu opțiuni de ecran tactil poate fi ridicat cu vârful degetului și deschis până la 180 de grade; închideți-l înapoi și veți fi întâmpinat de un capac elegant, cu un detaliu ondulat distinctiv și logo-ul tăiat în diamant. Mystic Vopsea albastră anti-bacteriană nu numai că adaugă un finisaj stil, ci și respinge germenii și bacteriile.Cântărind doar 1,45 kg, este ușor de ridicat.

Confort pe tot parcursul zilei, stil mereu activ

În contact și pe drumul cel bun

Permiteți colaborarea fără efort cu Tecra A40. Camera sa HD are un glisor de declanșare pentru a oferi confidențialitate în timpul lucrului și este completată de microfoane duble pentru câmp apropiat Cortana, care asigură anularea zgomotului și auzirea vocilor tare și clare. Difuzoarele stereo de înaltă calitate cu procesare audio DTS completează experiența.

În contact și pe drumul cel bun

Proiectat pentru timpul de funcționare

Proiectat în centrul de cercetare și dezvoltare al Dynabook Innovation Center și susținut de peste 35 de ani de experiență în notebook-uri, A40 este gata să vă mențină forța de muncă în mișcare. Șasiul său ușor a fost verificat conform celor mai recente standarde MIL STD 810-H, care includ teste riguroase de cădere, temperatură, umiditate, vibrații și șocuri. Iar tastatura sa nu este doar rezistentă la scurgeri*, ci a fost coborâtă pentru a proteja ecranul, reducând și mai mult probabilitatea de deteriorare accidentală.

*Până la 30cc

Proiectat pentru timpul de funcționare

Conectivitate complet încărcată

Conexiunile extinse ale lui Tecra A40 permit utilizatorilor să-și facă biroul oriunde. Două porturi USB-C ultrarapide compatibile Thunderbolt 4 acceptă andocare simplă, oferind încărcare, transfer de date și partajare a ecranului pentru până la patru monitoare. Alte accesorii, stații de andocare și afișaje pot fi conectate cu ușurință și viteză prin alte porturi de dimensiune completă, inclusiv HDMI 2.0, LAN și porturi suplimentare USB-A 3.2. Pentru conexiuni wireless rapide și fiabile, dispozitivul dispune de Intel® 802.11ax (WiFi 6) și oferă LTE opțional pentru experiența supremă în mișcare.

Conectivitate complet încărcată

Servicii pentru o performanță fără cusur

Funcționarea impecabilă a produsului dvs. Dynabook este cea mai mare preocupare a noastră. Pentru a profita la maximum de investiția dvs. IT, vă oferim o gamă largă de Servicii care vă mențin activitatea de zi cu zi și se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastră individuale. Indiferent dacă doriți să vă extindeți garanția standard, să vă îmbunătățiți nivelul de asistență sau să vă gestionați activele într-o singură platformă - suntem partenerul ideal alături de dumneavoastră!

DYNABOOK
A1PMM10E11D9

Fisa tehnica

Familie procesor
Core i7
SSD
512 GB
Rezolutie video (pixeli)
1920 x 1080
Sistem de operare
Windows 10 Pro
Placa video
Intel Iris Xe Graphics
Memorie (DIMM or SODIMM la AllinOne)
16 GB DDR4
Diagonala display
14.0 inch

Referinte specifice

Avete usato questo prodotto?
Nessun commento trovato